top of page
  • Foto van schrijverSanté

Trouwreceptie aan de kerk of stadhuis

Een opkomende trend is om de gasten na het officiële gedeelte van je trouw een lekker drankje aan te bieden bij het buitenkomen van de kerk of stadhuis. Een kleine trouwreceptie aan de kerk of stadhuis met andere woorden.

Een ideale oplossing hiervoor is een mobiele bar.De mobiele bar op een trouwreceptie aan de kerk of het stadhuis.
Mobiele Bar - Trouwreceptie

Trouwreceptie aan de kerk of stadhuis

Jouw trouwdag. Een dag gevuld met liefde, vreugde en natuurlijk, onvergetelijke momenten. Terwijl je de perfecte locatie, de mooiste jurk en de meest heerlijke catering selecteert, is er één element dat steeds populairder wordt en dat een extra vleugje magie aan je receptie toevoegt: een mobiele bar.


Met onze mobiele bar kunnen we ons installeren aan de uitgang van de kerk, stadhuis, gemeentehuis of andere trouwlocatie. In onze bar hebben we voldoende koeling om de gewenste dranken lekker koel te serveren.


Klassieke of hippe dranken

De traditionele receptiedrankjes zijn:

  • Schuimwijn (Prosecco, Cava, Champagne)

  • Sinaasappelsap

  • Water (plat en/of bruis)

Echter krijgen we ook vaak de vraag om met onze mobiele bar, cocktails en mocktails te voorzien tijdens de trouwreceptie. Afhankelijk van het aantal aanwezigen is dit bij ons allemaal mogelijk. De soorten drank zijn voor elk evenement in samenspraak vast te leggen.


Service

Het voordeel van een mobiele bar tijdens je trouwreceptie is dat wij alles voorzien. De bar, dranken en personeel. Daarnaast installeren we ons ook volledig autonoom waardoor je tijdens je trouwdag geen "organisatiestress" moet hebben.

Standaard komen de gasten hun drankje afhalen aan de bar en gaat ons personeel rond om glazen af te ruimen. Echter kan er ook gekozen worden voor extra personeel waardoor we ook drank kunnen rondbrengen op plateau's en glazen bijvullen.


Eyecatcher

De mobiele bar van Santé is niet alleen een plek om drankjes te halen, maar het is ook een aantrekkelijk decoratief element dat een gespreksonderwerp zal zijn onder je gasten. Een mobiele bar creëert een gezellige en ontspannen sfeer waar gasten kunnen samenkomen, genieten van heerlijke drankjes en herinneringen maken. Het biedt ook een kans voor interactie tussen gasten en het barpersoneel, wat bijdraagt ​​aan de algehele dynamiek van je trouwreceptie.


Fotogeniek: Last but not least, een mobiele bar voegt een extra esthetische dimensie toe aan je trouwfoto's. Het dient als een prachtig achtergronddecor voor foto's van jou en je gasten, waardoor je trouwalbum nog mooier wordt.Wil je ook graag een trouwreceptie houden aan de kerk of stadhuis? Denk dan zeker eens na over onze mobiele bar. Vraag vrijblijvend je offerte aan via sante.baravan@gmail.com of via het contactformulier op onze website.

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page