top of page
  • Foto van schrijverSanté

7 Voordelen van een mobiele bar

Bijgewerkt op: 15 jan.

Wil je graag een evenement organiseren en wil je een unieke manier om drank te laten verdelen of wil je zelf niet instaan voor het kopen en koelen van de drank, dan is een mobiele bar misschien wel de oplossing voor jouw evenement. Hieronder sommen we enkele voordelen op van een mobiele bar voor jouw evenement.


Onze mobiele bar - Caravan bar op een bedrijfsreceptie van de provincie Vlaams-Brabant
Mobiele bar - Caravan Bar op bedrijfsfeest

1. Uniek concept

Een mobiele bar in de vorm van een caravan bar is een echte eyecatcher op jouw evenement. Onze caravan uit 1968, heeft een retro uitstraling met een tikkeltje luxe.

Voor veel mensen is het concept mobiele bar of caravan bar iets nieuw. Hierdoor kan je zeker uitpakken met een caravan bar op jouw bedrijfsfeest, tuinfeest, receptie of ander evenement.


2. Drankvoorziening

Als onze mobiele bar op een evenement geboekt wordt zoals een receptie, bedrijfsfeest of een ander privéfeest is de keuze van de drank steeds in samenspraak te kiezen. Het voordeel van een mobiele bar is dat wij de drank bijhalen, voorkoelen, transporteren, koelen en verdelen op jouw evenement. We zijn niet afhankelijk van een bepaald merk of brouwer waardoor alles mogelijk is. We voorzien altijd voldoende van elke soort en rekenen enkel de verbruikte drank aan.


3. Cocktails/Mocktails

Wil je graag iets anders dan bier of frisdrank? Met onze mobiele bar kunnen we ook lekkere cocktails en mocktails maken op jouw evenement. We voorzien alle ingrediënten en decoreren de cocktails in het bijhorende glas.


4. Glaswerk

Een evenement voor tientallen of hondertallen gasten levert nog een uitdaging: glaswerk.

Om de drank te serveren heb je verschillende soorten glazen nodig die ook afgewassen moeten worden tijdens of na het evenement. Met onze mobiele bar voorzien we voldoende glazen voor de afgesproken dranken. We zorgen ervoor dat deze afgewassen worden tijdens of na het evenement zodat je hier zelf geen werk aan hebt.


5. Koeling

Er is niets zo vervelend als een warm biertje of een lauwe cola op een warme zomerdag. Onze caravan bar is uitgerust van een dubbele barfrigo, een enkele barfrigo, een wijnkoeler en een diepvries om al de drank op de juiste temperatuur te krijgen. Is je feest groter of wil je wat meer soorten drank, dan kunnen we altijd onze grote koelwagen meebrengen naar je evenement. Zo blijft de extra voorraad drank ook gekoeld op warme dagen en is er gedurende heel het evenement lekker koude drank.


6. Personeel in en naast mobiele bar

Bij het boeken van onze mobiele bar, huur je altijd minstens 2 man personeel in. Op deze manier moet je zelf voor niets instaan en wordt de drankvoorziening door ons geregeld. Zo kan je zelf ook genieten van je evenement en hoef je zelf niet te werken. Onze standaard optie is het afhalen van drank zoals het principe van een foodtruck. De gasten komen hun drankje afhalen aan onze bar en wij gaan enkel rond om lege glazen en flesjes op te halen.

Wens je toch extra personeel om drank rond te brengen? Dan kan dit in samenspraak geregeld worden.


7. Compatibel met foodtrucks

We hebben door de jaren heen al samengewerkt met verschillende foodtrucks op evenementen. Boek je onze mobiele bar op een evenement met daarbij nog 1 of meerdere foodtrucks, dan is je evenement helemaal compleet zonder dat je zelf aan de slag hoeft te gaan.


15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page