top of page
  • Foto van schrijverSanté

Technische Gegevens Mobiele Koffiebar

Benieuwd of de mobiele koffiebar past op jouw evenement locatie? Hier kan je al de technische gegevens terugvinden.


Afmetingen


Deze schematische voorstelling geeft de afmetingen van de mobiele koffiebar / Piaggio bar weer.
Afmetingen Mobiele Koffiebar

Lengte: 260 cm

Breedte: 135 cm

Hoogte: 160 cm


Wanneer de mobiele koffiebar geïnstalleerd wordt, moet de bak van de Piaggio Ape langs beide zijkanten kunnen openklappen, alsook de achterkant.


De linkerkant blijft openstaan omdat hier de espressomachine opgesteld is. De rechterkant wordt tijdens het evenement gesloten maar moet toegankelijk blijven om water te verversen.


Langs elke kant wordt de koffiebar dus 1 meter breder wanneer deze geïnstalleerd is op de locatie.Deze schematische voorstelling geeft de afmetingen van de mobiele koffiebar / Piaggio bar weer.
Afmetingen Mobiele Koffiebar (opengeklapt)

Een foto van de mobiele koffiebar van Santé.
Mobiele Koffiebar Santé

Omdat de Piaggio Ape vrij smal is in rijklare toestand (135 cm), kan deze ook op sommige indoor locaties geplaatst worden. Denk hierbij aan een evenementenhal, inkomhal (met dubbele deuren) of andere locaties met een doorgang breder dan 135 cm.


Door het gewicht van de binnenbouw is het niet mogelijk om over een borduur hoger dan 4 cm te rijden of een helling op te rijden van meer dan 14°.


Een ideale oppervlakte om de mobiele koffiebar te plaatsen is een relatief vlakke ondergrond van 550 cm x 450 cm.Deze schematische voorstelling geeft de afmetingen van de mobiele koffiebar / Piaggio bar weer.
Afmetingen Plaatsing Mobiele Koffiebar

Elektriciteitsvoorziening

De grote espressomachine heeft een relatief groot stroomverbruik (2500 W). Hierdoor is het belangrijk dat de mobiele koffiebar niet samen met andere cateraars, verlichting, ... op dezelfde elektriciteitskring wordt aangesloten.


1 x 220v aansluiting (als enige verbruiker op deze kring)


Watervoorziening

De mobiele koffiebar heeft een eigen watertank en afvalwatertank waardoor er geen rekening gehouden moet worden met wateraansluitingen.


Technische gegevens Mobiele koffiebar

Heb je meer vragen over de technische gegevens van de mobiele koffiebar of wil je een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of via sante.baravan@gmail.com .

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page