top of page
  • Foto van schrijverSanté

Mobiele Koffiebar op Babyborrel

Afgelopen week stonden we met onze mobiele koffiebar op de babyborrel van Andreas in Hamont-Achel. We zorgden voor lekkere koffie, thee en chocolademelk tijdens het dessertbuffet.De mobiele koffiebar van Santé op een babyborrel in Hamont-achel.
Santé - Mobiele Koffiebar

Mobiele koffiebar

Met de mobiele koffiebar van Santé komt er een volledige barista bar naar jouw evenement. De koffie's worden gemaakt door een echte barista. Onze mobiele koffiebar is een echte eyecatcher op je evenement. De unieke driewieler is volledig omgebouwd tot een koffiebar op wielen.


Babyborrel

Op de babyborrel van Andreas zorgden we voor lekkere koffie, thee en chocolademelk tijdens het dessertbuffet. De aanwezigen kwamen zelf hun Espresso, cappuccino, flat white of andere koffiebereiding afhalen aan onze bar. Vanwege het grote aantal aanwezigen (250 personen) bedienden we de espressomachine met 2 barista's. Dit om een vlotte service te kunnen bieden aan de gasten.


Porselein


Met onze mobiele koffiebar kunnen we indien gewenst mooie porseleinen kopjes voorzien op jouw evenement. Dit deden we ook op de babyborrel van Andreas.
Porseleinen Kopjes

Standaard serveren we onze koffie's in premium kartonnen bekers. Echter is dit in samenspraak ook aanpasbaar naar porseleinen kopjes. Om in het thema van het evenement te blijven voorzagen we mooie porseleinen kopjes.Sfeerbeelden

Onze mobiele koffiebar op jouw evenement? Vraag vrijblijvend je offerte aan via contact of sante.baravan@gmail.com6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page