top of page
  • Foto van schrijverSanté

Drankcatering VIP's Tom Boonen

Afgelopen jaar hebben we met onze mobiele bar, de drankcatering gedaan voor de VIP's, sponsors, vrienden en familie van Tom Boonen tijdens zijn thuisrally in Bocholt.VIP Drankcatering

Met onze mobiele bar stonden we afgelopen jaar naast de vip tent van het rallyteam van Tom Boonen op de Sezoensrally in Bocholt. Dankzij ons uniek concept kunnen we ons eenvoudig installeren op outdoor locaties zonder veel voorzieningen. In het rally servicepark kwam Tom Boonen tussen verschillende chronoritten terug binnen om aan de wagen te sleutelen. De VIP's, Sponsors, vrienden en familie die voor hem kwamen supporteren tijdens zijn thuisrally konden dan komen genieten van een lekker drankje aan onze caravan bar.


Huiscocktail


De zelfgemaakte huiscocktail van Santé tijdens de drankcatering voor VIPS op de seizoensrally.
Santé - NAPA Cocktail

De rallywagen van Tom Boonen staat volledig in de blauw-gele kleur van hoofdsponsor NAPA. Als eyecatcher hebben we de genodigden allemaal een blauw/gele 'NAPA Cocktail' aangeboden.

De drank die we voorzien op een evenement is altijd in samenspraak met de klant gekozen. We doen zelf voorstellen wat leuk kan zijn op een bepaald type evenement. Onze zelfgemaakte NAPA Cocktail viel zeker in de smaak bij de gasten.


Tom Boonen & co


Een groepsfoto met het team van Santé, Tom Boonen, Ruben Van Gucht tijdens de seizoensrally
Santé met Tom Boonen + Co-Piloot en Ruben Van Gucht

Na afloop van de rally kwam Tom Boonen en zijn gevolg allemaal nog genieten van enkele drankjes. Goede vriend en BV Ruben Van Gucht kwam ook genieten van een lekkere cocktail.2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page