top of page
  • Foto van schrijverSanté

Catering Tuinfeest

Met de zomer op komst is het tijd voor gezellige feestjes in je tuin. Zoek je de gepaste drank catering voor je tuinfeest? Santé is de ideale partner om jouw evenement te voorzien van lekkere drankjes.


Santé kan met zijn mobiele bar en mobiele koffiebar de volledige drankcatering voorzien op jouw tuinfeest.
Santé - Drankcatering Tuinfeest

Verschillende mobiele bars

We hebben zowel een mobiele bar als een mobiele koffiebar om een breed aanbod aan dranken te voorzien op jouw tuinfeest, trouwfeest of ander outdoor evenement.

Met de mobiele bar voorzien we alle soorten gekoelde dranken. Dit kan gaan van cocktails en mocktails tot bieren, wijn of frisdrank. Alles is in samenspraak te kiezen met de klant.

Met de mobiele koffiebar voorzien we verse barista koffie's van hoog niveau. Voor de niet-koffie drinkers hebben we ook altijd verse chocolademelk en thee beschikbaar.


Een combinatie van beide bars op je evenement is zeker mogelijk! Zo voorziet Santé de volledige drankcatering op je evenement.


Outdoor catering tuinfeest & trouwfeest

Een hedendaagse trent is het organiseren van grotere feesten in eigen tuin. Een voorbeeld hiervan is een trouwfeest in eigen tuin. Het voordeel hiervan is dat de meeste mensen op wandelafstand van de feestlocatie wonen en dus niet met de wagen naar huis moeten.

Een mobiele bar in je tuin laten komen tovert je tuin in 1 vingerknip om naar een feestlocatie.10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page