top of page
  • Foto van schrijverSanté

Burgers & Beers

Naast Cocktailweekends heeft Santé nog een eigen concept van evenementen namelijk: Burgers & Beers. Elk jaar in augustus wordt het pastorijplein in Oplinter helemaal aangekleed met tafeltjes, stoelen en sfeerverlichting voor Burgers & Beers. Santé zorgt voor lekkere drankjes waarbij er specifiek enkele specialere bieren op de kaart staan en een andere foodtruck zorgt voor verschillende soorten hamburgers.Het evenement in de zomer van mobiele bar Santé: Burgers & Beers in Oplinter. Hier kan je een lekker drankje komen drinken en een hamburger eten op het pop-up terras in Oplinter.
Evenement Santé : Burgers & Beers


Pastorij Oplinter

De pastorij en het grasveld voor de pastorij in Oplinter, zijn een unieke locatie om een evenement op te laten doorgaan. Doorheen de jaren is er met dit gezellige stukje grond weinig tot niets gebeurt. Santé is daarom op het idee gekomen om in de zomer een gezellig pop-up terras te maken op dit grasveld. De ligging achter de kerk is rustig en ver genoeg van de straat verwijdert. Gedurende de namiddag schijnt de zon op het grasveld wat het er lekker aangenaam maakt. In de avond zit je er goed ingesloten waardoor het er lang aangenaam blijft van temperatuur. De ideale locatie om een lekker drankje te drinken dus.


Concept Burgers & Beers

Het concept van Burgers & Beers is simpel: een mobiele bar en een foodtruck zorgen voor lekkere drankjes en gevulde maagjes. Mobiele Bar Santé voorziet allerlei dranken zoals frisdrank, wijn en verschillende bieren (10+ soorten). Dit zijn lichte bieren, zware bieren, donkere bieren, locale bieren of unieke bieren. We proberen elk jaar een vernieuwd aanbod te presenteren aan de aanwezigen. De hamburgers worden gemaakt door een foodtruck waarmee we samenwerken. Afgelopen jaar was dit traiteur De Kookpot uit Linter. Voor de kids is er een leuk springkasteel en er is rustige zomerse achtergrondmuziek. Voor de viervoeters voorzien we een doggybar, met andere woorden: iedereen is welkom!


Opkomst

De opkomst tijdens dit zomers evenement van Santé was de vorige jaren geweldig. Elke avond kwamen er meer dan 200-300 mensen genieten van een drankje en/of een lekkere hamburger. Door het gezellige terras lijkt dit nooit te veel en blijft het gezellig op het pastorijplein.


Burgers & Beers 2024

De komende editie van Burgers & Beers zal doorgaan op 10 en 11 Augustus op het pastorijplein in Oplinter.

Meer informatie kan je terugvinden op ons Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/315998294506124


Sfeerbeelden
13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page