top of page
  • Foto van schrijverSanté

7 Voordelen van een mobiele koffiebar

Bijgewerkt op: 15 jan.

Een lekker kopje verse koffie op een locatie naar keuze? Wie houdt daar nu niet van? De mobiele koffiebar van Santé brengt een echte barista ervaring tot op jouw evenement. Onze unieke mobiele koffiebar is gebaseerd op een Italiaanse Piaggio Ape driewieler. Met deze 50 cc scooter kunnen we heerlijke koffie maken op jouw evenement.

In deze blog ontdek je al de voordelen van een mobiele koffiebar op jouw evenement.De mobiele koffiebar van santé op een evenement
Mobiele Koffiebar - Piaggio Bar op evenement

1. Mobiel

De naam 'mobiele koffiebar' zegt het zelf al, onze Piaggio bar is een mobiele koffiebar. Dit betekend dat we met onze koffiebar tot op jouw evenement komen. Dit kan een indoor of outdoor locatie zijn. Met onze omgebouwde Piaggio Ape scooter kunnen we koffie maken op allerlei soorten evenementen: trouwfeesten, bedrijfsfeesten, tuinfeesten, dessertbuffet, koffiepauze's, wandelingen, fietstochten en nog veel meer!

Het enige wat we nodig hebben om operationeel te zijn is stroom. We hebben een eigen watervoorziening en afvalwatertank.


2. Verschillende soorten koffie

Met onze mobiele koffiebar voorzien we verschillende soorten koffie:

Als je zelf koffie zou voorzien op je evenement had je waarschijnlijk een thermos zwarte koffie in gedachte met aparte cupjes melk. Wil je graag iets specialer aanbieden op je evenement dan is onze Piaggio Bar als mobiele koffiebar de oplossing voor jou.


We voorzien niet enkel koffie, ook verse chocolademelk en thee. Onze verse chocolademelk wordt à la minute gemaakt met verse Callebaut chocoladedruppels en melk.


3. Latté art

Een lekkere cappuccino met een hartje in melkschuim? Dat is mogelijk met onze mobiele koffiebar. Al de koffie's worden gemaakt door een echte barista die ook leuke figuren kan maken in je koffie.

Onze mobiele koffiebar zorgt met andere woorden voor unieke koffie's op jouw evenement.


4. Personeel in mobiele koffiebar

Bij het boeken van onze mobiele koffiebar bar, huur je altijd minstens 1 man personeel in, de Barista genaamd. Op deze manier moet je zelf voor niets instaan en wordt de koffie door ons geregeld. Zo kan je zelf ook genieten van je evenement en hoef je zelf niet te werken. Onze standaard optie is het afhalen van drank zoals het principe van een foodtruck. De gasten komen hun drankje afhalen aan onze Piaggio Bar.


5. Porselein of bekers

Afhankelijk van het type evenement maken we de koffie, thee en chocolademelk in porseleinen tasjes of premium kartonnen bekers.

We voorzien deze altijd zelf omdat de juiste inhoud van tasjes nodig hebben om de perfecte koffie te maken met onze mobiele koffiebar.

Je hoeft je zelf dus geen zorgen te maken hierover. We zorgen ook zelf voor de afwas of afvalverwerking ervan.


6. Compatibel met foodtrucks

We hebben door de jaren heen al samengewerkt met verschillende foodtrucks op evenementen. Boek je onze mobiele koffiebar op een evenement met daarbij nog 1 of meerdere foodtrucks, dan is je evenement helemaal compleet zonder dat je zelf aan de slag hoeft te gaan. Een combinatie met onze eigen mobiele bar of caravan bar is ook mogelijk. Zo doet Santé de totale drankverdeling op jouw evenement.


7. Uniek concept

Een mobiele koffiebar bar in de vorm van een Piaggio Ape is een echte eyecatcher op jouw evenement. Onze Piaggio, heeft een retro uitstraling met een tikkeltje luxe.

Voor veel mensen is het concept mobiele koffiebar of Piaggio bar iets nieuw. Hierdoor kan je zeker uitpakken met een mobiele koffiebar op jouw bedrijfsfeest, tuinfeest, receptie of ander evenement.

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page