top of page
  • Foto van schrijverSanté

Santé op Tienen in Bloei

Op zaterdag 27 april 2024 toveren we samen met Stad Tienen de Grote markt om tot een paradijs voor elke tuin- en natuurliefhebber tijdens Tienen in Bloei. Santé voorziet lekkere drankjes voor iedereen die aanwezig is op dit evenement.Tijdens Tienen In Bloei kan je een lekker drankje komen drinken aan de mobiele bar of mobiele koffiebar van Santé.
Tienen In Bloei

Tienen in Bloei

Tijdens Tienen in bloei vind je op de Grote Markt een ruim assortiment aan bloemen, eenjarige en vaste planten, klein tuingereedschap en hopen praktische tips. Je kan er terecht voor informatie over het ‘Vlaams Kampioenschap tegelwippen’, voedselbossen, groendaken, extensief maaibeheer, ontharding, composteren en klimaatvriendelijke tuinen. Natuurlijk vergeten we ook de dieren niet: vogelnestkastjes, bijenhotels, imkerij … Het is er allemaal!

Daarnaast zijn er workshops, streetshows , modeshows en lekkere drankjes aan de mobiele bar van Santé.


Santé op stadsevenement

Wij met Santé zullen met onze mobiele bar en mobiele koffiebar aanwezig zijn tijdens het evenement van de stad. Kom een lekker drankje kopen of wissel je 'prosecco-bon' in aan onze stand voor een gratis glaasje bubbels.


Vraag vrijblijvend je offerte aan voor Santé op jouw bedrijfsfeest of afterwork receptie via ons contactformulier of via sante.baravan@gmail.com.

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page