top of page
  • Foto van schrijverSanté

Santé op je bedrijfsfeest

De mobiele bar van Santé wordt vaak geboekt op bedrijfsfeesten en afterwork recepties. In deze post leggen we ons concept uit en wat we kunnen betekenen op jouw bedrijfsfeest.De mobiele bar van Santé op een bedrijfsfeest.
Mobiele Bar Santé - Bedrijfsfeest


1. Uniek Concept

Onze mobiele bar bestaat uit een omgebouwde Constructam Condor caravan uit 1968. Deze werd gekenmerkt door zijn bolle vorm en oranje dakramen. Deze unieke caravan bar is met andere woorden een echte blikvanger op elk evenement.


2. Mobiel

Zoals de naam 'mobiele bar' het zelf zegt, is onze bar mobiel en verplaatsbaar. We brengen de bar tot op de locatie naar keuze. Dit is een groot voordeel voor bedrijven die hun medewerkers een drankje willen aanbieden na de werkuren. We kunnen onze bar op de parking van het bedrijf plaatsen, in de tuin of zelfs in een loods/werkplaats. Zo rijden we het feest met andere woorden tot in het bedrijf.


3. Tijd en kosten besparen

Als een bedrijf een evenement wilt organiseren heb je altijd 1 of meerdere medewerkers nodig die zich hiervoor engageren. Er moet gepland en georganiseerd worden, drank gehaald en gekoeld worden, tijdens het evenement moet de drank verdeeld worden en de glazen afgeruimd en afgewassen worden.

Dit is een werk wat veel tijd en dus ook geld zal kosten. Door de mobiele bar van Santé in te huren besteed je al dit werk uit. We komen 1-2 uur voor de start van het evenement aan op de locatie met voorgekoelde drank. Nadat we onze exacte opstelplaats hebben besproken kunnen we ons zelfstandig installeren. Er hoeft niemand mee te helpen met opstellen of klaarmaken. Wij plaatsen de bar en extra's indien gewenst (statafels, verlichtingen tent,...). Ook tijdens de festiviteiten hoeft er niemand van de werknemers of opdrachtgevers zich bezig te houden met organisatie van het evenement. Santé zorgt voor voldoende personeel om iedereen te bedienen, lege glazen op te halen en af te wassen. Op die manier kan iedereen van het feest genieten.


4. Totaalconcept bedrijfsfeest

Door het inhuren van een mobiele bar zoals Santé boek je een totaalconcept bedrijfsfeest op het gebied van drank en aankleding. Wij zorgen voor de bar, personeel, drank, glazen en eventueel extra materiaal zoals statafels, sfeerverlichting en meer. Wil je een bedrijfsfeest met eten? Door samen met onze mobiele bar nog een foodtruck naar keuze te reserveren heb je heel eenvoudig een geweldig bedrijfsfeest geboekt. We hebben in het verleden al met allerlei soorten foodtrucks op bedrijfsfeesten gestaan zoals traiteurs, bbq, pizza, taco's, grieks, hamburgers, frietkramen, ... .


5. Ander soort bedrijfsevenement

Niet enkel op bedrijfsfeesten voor het eigen personeel is een mobiele bar een leuke oplossing. Er zijn tal van andere evenementen waar een mobiele bar een toevoeging is voor jouw bedrijfsfeest. Zo hebben we al drank verdeeld op bedrijfsevenementen aan externen op rondleidingen, openbedrijvendag, opendeurdag of openingen van nieuwe vestigingen.


6. Sfeerbeelden Santé op bedrijfsfeest

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Σχόλια


bottom of page